Mark O. Madsen kåret som årets bryder 2015

Ved årets DM i weekenden 21.5.2016 i Nordkraft i Aalborg blev Mark kåret som årets bryder 2015. En hæder som han gjort sig fortjent til mange gange i karrieren

Med VM sølv i Las Vegas og OL kvalifikation, var Eliteudvalget derfor ikke i tvivl i deres valg til årets bryder. Sportschef, Thor Hyllegaard annoncerede kåringen og gav den ord med på vejen. Med titlen årets bryder fulgte 5000 kroner. Ved samme lejlighed blev Mark anerkendt med en medaljebonus for hans sølv medalje. Medaljebonussen for en sølv medalje ved et VM udløser 15.000 kroner. Formand, Palle Nielsen overrakte sammen med Thor Hyllegaard, blomster og en samlet check på 20.000 kroner til Mark O. Madsen til stående ovationer.

Hverken hjernerystelse eller fibersprængning har kunnet bremse Mark O. Madsen. Det bliver spændende at se, om der overhoved er noget, der kan stoppe årets bryder 2015, når han som en del af favoritfeltet kroner flere års intensiv og målrettet træning ved de olympiske lege i Rio 2016.

Marks fokus og dedikation til sin sport er ikke bare et eksempel til efterfølgelse indenfor brydningens verden, men tjener som et strålende eksempel på, hvor langt man gennem vilje og hårdt arbejde kan drive det til i jagten på sine drømmes realisering.

Danmarks Brydeforbund ønsker Mark O. Madsen stort tillykke med hæderen og sender ham af sted til Rio med de varmeste ønsker om det held han indædt har kæmpet for og den lykke han gennem sit arbejde har stræbt efter.

Også hæder til landstrænerteamet

Palle Nielsen brugte også anledningen til at overrække sportschefen og landstrænerteamet, Szymon Kogut og Håkan Nyblom, en anerkendelse for den enorme indsats de lægger for dagen, i deres utrættelige arbejde med landsholdet og danske talenter. 

Billede: Mark O. Madsen i dette års officielle danske OL brydetrikot. Foto: Kaukro Photography. 


af Rami Zouzou - 23.05.2016