Team Jylland næstbedst i Prag

Team Jylland – bestående af brydere fra Herning, KIF, Thor Vejgaard samt Thrott hentede ved Prague Wrestling Open en flot andenplads i holdkonkurrencen

Holdkonkurrencen til dette års Prague Wrestling Open, blev vundet af Hviderusland skarpt efterfulgt af Team Jylland, der havde besejret stærke hold fra ungarske Dorog, Polens U-landshold samt tyske Sachsen på de følgende placeringer. 

(Holdfoto af Team Jylland i Prag. Foto: Herning Brydeklub)

Der var fyldt i Throttbussen, da 41 tilmeldte brydere, trænere og forældre fra de forskellige klubber, drog afsted fra Danmark torsdag aften. Fredagen blev brugt på sightseeing i den tjekkiske hovedstad og indvejning om aftenen. Lørdag stod i brydningens tegn, hvor ca. 200 brydere fra 7 nationer duellerede på madrasserne. 

Det er er altid en fornøjelse at være med på Team Jylland ture. Sammenholdet på tværs af klubberne er stort og bryderne henter vigtig erfaring med kampene mod modstandere fra lande, de normalt ikke dyster imod. 

Vi glæder os til næste tur og byder velkommen til alle der er interesserede.


af BK Thrott - Esben Fonnesbek - 30.10.2016