Sidste nyt fra Danmarks Brydeforbund

Vigtigt nyt om United World Wrestling startlicenser

United World Wrestling (UWW) har udsendt følgende information vedrørende international brydelicens:
From 01.01.2016, no license, whether cadet, junior, senior, temporary or annual will be sold at competitions anymore.

Det betyder at alle ungdom, junior og senior brydere, der planlægger at deltage til internationale UWW stævner i foråret (f.eks. Aarhus Open og Thor Masters) skal have indløst licens i god tid forud for stævnet. Dette er således aktuelt for alle brydere, der ikke er optaget på seniorlandsholdet eller Team 2020. 

Vi opfordrer alle øvrige til at sørge for licensen i god tid, da der som nævnt ikke længere er muligt at købe licens på stævnestedet.
Bestillingen sendes til Sportschef Thor Hyllegaard via mail - SENEST den 1. februar. For sent indsendte bestillinger honoreres ikke. Prisen for ungdomsbrydere er €50,- og junior-/seniorbrydere er € 100,- pr. licens. Beløbet faktureres klubberne efterfølgende. Husk at vedhæfte pasfoto (jpeg), kopi af pas (jpeg) samt at oplyse bopælsadresse. Tag endelig kontakt til Sportschefen hvis noget er uklart.

Danmarks Brydeforbund søger en udviklingskonsulent

Det er med stor tilfredshed at forbundet kan ansætte en udviklingskonsulent i det nye år. Udviklingskonsulenten skal styrke Danmarks Brydeforbunds indsats for klubudvikling i tæt samarbejde med ATK teamet.

Læs stillingsopslaget her

Træningssamlingen for udviklingstruppen og Team 2020 er rykket til Kolding

Vi har desværre været nødsaget til at rykke træningssamlingen for udviklingstruppen og Team 2020 d. 22.-24. januar, til KIF. Der er sidste tilmeldingsfrist d. 18. januar.


af Michael Yde - 07.01.2016