Både udviklingstruppen og team 2020 er kommet godt fra start i det nye år

I weekenden var KIF Brydning vært for en træningssamling, hvor både Team 2020 og udviklingstruppen deltog

Denne weekend med U-truppen handlede om teknik fra krydstag og forskellige variationer af rulning i parterre. De første 3 træningspas bestod af krydstag, hvor vi havde stort fokus på grundprincipperne af grebet, bl.a. benstilling, korrekt kobling og bevægelse/arbejde for at opnå point derfra på forskellige krydstag, som Grønberg kryds, russerkryds mm.

Det var en lærerig weekend, hvor bryderne fik nogle råd og værktøjer med hjem, som de efterfølgende kan arbejde på i klubberne.

Det sidste pas bestod af parterrebrydning, hvor vi arbejdede på rulninger bl.a. almindelig rulning samt rulning hvor man fanger armen. Træningspasset blev afsluttet med undervisning der fokuserede på hvordan bryderne skal bevæge sig, så de får lagt et godt pres på modstanderens kobling, således de forsvarer sig bedst muligt. 

Det var tydeligt at se progressionen fra fredag til søndag - hvor meget bryderne udviklede sig samt deres forståelse for både stående og parterre brydning. Hvis de fortsætter deres udvikling, så har vi chancen for en rigtig lovende fremtid i dansk brydning!

Flere billeder fra træningssamlingen, er tilgængelige i KIF Brydnings mediegalleri

Udviklingstruppen fik mulighed for at observere Team 2020's træningspas, og få et indblik i, hvad det kræver at være elite sportsmand. Dette har uden tvivl været lærerigt, og har måske givet nogen af bryderne blod på tanden.

Sidste gang KIF var værter for en træningssamling, havde de arrangeret et spil Jeopardy med brydetema, hvilket var en stor succes blandt udviklingstruppens brydere. Denne gang inviterede KIF begge trupper ud og bowle, hvor der skulle tages armstrækkere hver gang der blev lavet en strike! 

Fra ATK teamet skal der lyde en stor tak til KIF, for at overtage værtsskabet med kort varsel.

Udviklingstrup

(Trænerne Luca Holt og Simon Simonsen instruerer bryderne i udviklingstruppen.) 


af Luca Holt / Michael Yde - 25.01.2016