Udviklingstruppen har afholdt sin første træningssamling

I den forgangne weekend mødtes hele 29 unge brydere fra hele Danmark i Kolding. Niveauet hos de fremmødte brydere var højt, og udviklingstruppens trænere vurderer at det var en bragende success.

KIF var vært for udviklingstruppens første træningssamling fra fredag d. 18/9 - søndag d. 20/9. ATK teamet der er arrangør for Udviklingstruppen, er glade for den store opbakning initiativet har modtaget fra brydedanmark. 

(De 29 brydere er her flankeret af Simon Simonsen til venstre og Luca Holt til højre.)

Trænerne på udviklingstruppen ser frem til at følge udviklingen for den store flok der var samlet i weekenden. Selvom 29 brydere er et meget tilfredsstillende antal, så håber ATK teamet på flere brydere vil deltage på de kommende træningssamlinger.

Udviklingstrup 1

(Sportschef Thor Hyllegaard byder velkommen til de fremmødte brydere. Til venstre for ham: Szymon Kogut og Luca Holt.)

Udviklingstruppen har haft følgende træningspas denne weekend:

Fredags træningen bestod af de basisgreb der anvendes i teknikmærkerne. Dog var der skruet op for sværhedsgraden, eftersom bryderne skulle slå greb/reagere i situationer med bevægelse.
Lørdagens første træningspas var en forsættelse af træningspasset dagen før, dog med andre situationer og bevægelser. Det primære mål med de to træningspas har været automatisering af greb, således bryderne kan anvende disse i kamp og ikke kun på en modstander der står stille.
Lørdagens andet træningspas bestod af parterrebrydning. Opvarmningen blev brugt på lidt basisforsvar i parterre. Herefter blev der arbejdet på tre forskellige varianter af oprulning. 
Søndagens træningspas bestod af opsamling af de tre foregående træningspas og lidt kampe samt forskellige situationer. 
Alle træningspas blev afsluttet med lidt let kamp. Dette for udviklingstruppens trænere samt de medrejsende trænere fra klubberne, kunne se hvor megen ny læring der blev anvendt i kamp.
 

(Udvalgte videoklip fra fredags træningspas.)

(Luca Holt - en af udviklingstruppens to trænere.)
Udover en masse god træning var der også tid til socialt samvær. Lørdag aften havde trænerne arrangeret Jeopardy med brydetema. Til de interesserede kan spillet prøves her.

 

Næste ATK Trænerkursus 

Næste gang Udviklingstruppen mødes er d. 23/10 - 25/10 i BK Thrott i Åbyhøj. Her vil der ligeledes blive afholdt ATK trænerkursus. Her er det et krav at alle udviklingstruppens brydere ledsages af mindst en træner fra deres klub - ideelt den træner der underviser dem til daglig.

Invitation til ATK trænerkurset.

Invitation til næste træningssamling for Udviklingstruppen.

Invitationerne kommer ligeledes online på brydning.dk/kalender samt sendes pr. e-mail til klubberne i den kommende uge.  

Læs mere:

Danmarks Brydeforbunds Udviklingstrup

Billeder fra Udviklingstruppens træningssamling - Fotograf Niels Hansen, KIF


af Michael Yde - 20.09.2015