Så er landsholdet klar til kamp

Den danske delegation er rykket ind på Orleans Hotel, og har taget afsted med Randy Couture's kampsportscenter. Sidstnævnte har tjent som den perfekte ramme for landsholdets afsluttende forberedelser op til VM. De danske brydere har her fundet en ro og frihed, til at sammensætte det program der giver det optimale udbytte de sidste dage op til verdensmesterskaberne.

(Den danske delegation sammen med Richard Estrella og Randy Couture.)

Landstræneren gør status

Landstræner Szymon Kogut konstaterer at både Mark O. og Tobias ser ud til at være i rigtig god form, og de er klar til at levere en toppræstation om et par dage. Humøret i lejren er i top, og bryderne er meget forventningsfulde.

Mark skal indvejes søndag kl. 17.15 lokal tid, som den første af de to danske brydere. Tobias skal til indvejning mandag på samme klokkeslæt. Som en bemærkning kan der nævnes at bryderne spiser en let morgenmad, og først spiser næste gang når indvejningen er overstået!

Den danske delegation er selvfølgelig spændte på at se hvorvidt lodtrækningerne falder ud til Danmarks fordel, men landstrænerteamet indskærper dog stadigvæk at bryderne skal tage en kamp ad gangen.

(Fredrik Bjerrehuus anvender en såkaldt selfie-stick til at forevige landsholdet.)

Live videostreaming

VM kan føles hjemme fra stuerne via dette link. Her er både live videostream, kampresultater m.m.

Mark O. skal kæmpe mandag d. 7. september med stævnestart kl. 19.00 dansk tid. Tobias skal kæmpe tirsdag d. 8. september, ligeledes med stævnestart fra kl. 19:00 dansk tid.

(Randy Couture og Håkan Nyblom.)

Dansk opbakning på lægterne

Der indfinder sig i disse dage flere og flere danskere i Las Vegas. Formanden for Danmarks Brydeforbund Palle Nielsen anslår, at der vil være ca. 30 danske tilskuere, der har taget turen fra Danmark, for at bakke op om det danske brydelandshold.

(Før afgang fra Kastrup: Palle Nielsen, Søren Hyllegaard og Erik Nyblom, i selskab med Søren Nørrelykke der sponsorerer eliten i dansk brydning.)


af Michael Yde - 05.09.2015