Nyt fra ATK teamet

Alsia Cup 2015 er aflyst
Brydeklubben Alsia har desværre valgt at aflyse Alsia Cup d. 3/10-15. Årsagen hertil har været et skuffende deltagerantal på 70 brydere fordelt på 8 brydeklubber. Vores ide om et ATK event der afholdes i forbindelse med et cup stævne, vil blive genbrugt senere på sæsonen.

ATK teamet håber at klubberne i stedet vil overveje at deltage med puslingebryderne til Bjørne Cup d. 10/10-15 i Nykøbing Falster. Både BK Thor samt en tysk klub vil stille med en del nybegynder puslingebrydere, således niveauet i puslingekategorien vil være tilsvarende Alsia Cup. Bemærk at der snart er sidste tilmeldingsfrist. Læs mere om Bjørne Cup

Kombineret træningssamling for Udviklingstruppen og ATK trænerkursus
ATK teamet vil gerne gøre opmærksom på to ting i forbindelse med den kombinerede træningssamling for Udviklingstruppen og ATK trænerkursus. Først og fremmest skal alle deltagere huske at medbringe liggeunderlag. Invitationerne er tilrettet, så der kan printes nye kopier her.

ATK teamet vil også gerne påminde brydeklubberne der deltager på Udviklingstruppens træningssamling, om at der kræves at hver klub deltager med mindst en træner - gerne den træner der træner bryderne til daglig. ATK trænerkurset er naturligvis åbent for deltagelse fra alle brydeklubber, uanset om man har brydere på Udviklingstruppen eller ej.


Teknikmærkeprøver
Næste runde med teknikmærkeprøver vil blive offentliggjort i starten af oktober.


af Michael Yde - 29.09.2015