W. Pytlasinski Memorial 2015

Det sidste teststævne forud for VM i Las Vegas blev en skuffelse for Mark O. og Fredrik Bjerrehuus, da de begge måtte trække sig med skader.

Tobias Fonnesbek var første dansker på madrassen da 59kg vægtklassen mødtes om lørdagen i modsætning til bl.a. 66kg- og 75kg vægtklassen der først skulle bryde om søndagen.

Tobias mødte Arkadiusz Gucik fra Polen i sin første kamp. På trods af modstanderens hjemmebanefordel, lykkedes det Tobias at vinde 8-0. Næste kamp skulle stå mod Mingiyan Semenov fra Rusland. Her vandt russeren med 8-0 allerede i første runde, og flere brydekampe til Tobias var betinget af at Semenov gik hele vejen til finalen. Dette skete som ventet, og Semenov vandt finalekampen ganske overbevisende med 5-0.

Tobias var således tilbage i gamet i Repechagekamp 1 mod Oleksi Vasylets fra Ukraine. Her vandt Tobias 6-0. 

Den næste kamp skulle stå mod Stig Andre Berge fra Norge, som også måtte se sig slået af vinderen i 59kg vægtklassen. Stig var som tidligere et for stærkt match for Tobias, og nordmanden måtte tage sejren med 4-0, og endte sidenhen på en samlet 5. plads.

Tobias - Pytlasinski

Tobias Fonnesbek endte på en samlet 9. plads ud af 36 brydere.

Fredrik Bjerrehuus mødte kineseren Pan Zheng i sin første kamp. Desværre måtte Fredrik trække sig med en skade allerede i første omgang. Kineseren lavede 3 point, og løftede Fredrik efterfølgende. Fredrik landede uheldigt på sin arm og måtte lægge sig i fald. 

Mark O. Madsen startede dagen med manér, da han slog Niklas Krzysztof fra Polen 11-0. I næste kamp ventede desværre lidt af et antiklimaks, da Mark ligesom Fredrik måtte trække sig med en skade. Dette på trods af at Mark førte over Kułynycz Arkadiusz fra Polen med 4-2. Trænerne og Mark besluttede hurtigt under den polske challenge, at Mark skulle trække sig fra kampen med det snarlige verdensmesterskab in mente.

Mark O.

Både Fredrik og Mark bliver tilset af Team Danmarks specialister når de lander i København i morgen. Indtil da skal der restitueres på hotelværelset.

Tobias

Læs også: "Sidste teststævne før VM i Las Vegas"


af Michael Yde - 26.07.2015