Debatoplæg til revideret strategi for fremtidens elite-, talent- og breddearbejde

Som en udløber af mødet vedrørende det nationale kraftcenter, har formanden for Danmarks Brydeforbund nedfældet et udkast til en revideret strategi for fremtidens elite-, talent- og breddearbejde. 

Grundstenene i forbundets strategi forbliver uændrede, således er DBs vision, mission og strategi for hhv. bredde- og elitearbejdet det samme som hidtil.

Hvad er det nye så? Der blev aftalt på R-mødet i Aalborg 2015, at der skal træffes en afgørelse om placeringen af det nationale kraftcenter. Dette skal ske ifm. DBs bestyrelsesmøde i starten af august måned.

Resten af de nævnte ideer i udkastet, skal der løbende tages stilling til - måske formen skal ændres eller ideen skal blive på tegnebrættet lidt tid endnu.. 

Danmarks Brydeforbund opfordrer til debat om emnet, og håber at brydedanmark vil tage debatten både på facebook, såvel som hjemme i klubben. Husk at inddrage alle i klubben! Forældre, dommere, de store brydere og alle jeres andre frivillige - alle er velkomne til at komme med deres mening om fremtidens Danmarks Brydeforbund.

Brænder du for at lave PR arbejde for brydesporten?

Vil du gerne være klubambassadør og hjælpe andre klubber?

Har du et bud på hvordan andre klubber skal lave pigebrydningstiltag?

Har du spørgsmål eller feedback til udkastet, eller er officialsudvalget lige noget for dig? Skriv nedenfor i facebookkommentarboksen, eller kontakt Danmarks Brydeforbund via dbkontor@gmail.com.

Link til "Udkast til Danmarks Brydeforbunds strategi for fremtidens elite, talent og breddearbejde."


af Michael Yde - 08.07.2015