DB har fået ny hjemmeside

Efter ca. 7-8 år er vores gamle hjemmeside gået på pension.

I de kommende dage og uger vil hjemmesiden blive udbygget med tekst og indhold fra den gamle hjemmeside. Indholdet vil med tiden blive det samme som før, men opbygningen bliver forhåbentlig mere intuitiv i sit udtryk. Endvidere vil hjemmesiden få et langt mere moderne udtryk end sin forgænger.

Forbundets facebookside er integreret på den nye hjemmeside. Dette medfører bl.a. at brugere af brydning.dk der ikke benytter facebook, ikke går glip af hvad der rører sig her.

Kalenderfunktionen, søgefunktionen samt ”find en brydeklub” har ligeledes fået en større overhaling, og vil fremstå tidssvarende og brugervenlige i højere grad end tidligere.

Men… Hjemmesiden er langt fra klar til brug, og der vil gå en rum tid hvor ting mangler, og hvor indhold bytter plads. På trods af dette så håber vi, at I henover sommeren vil besøge hjemmesiden - så lover vi at I vil kunne se en udvikling. 

God fornøjelse med den nye brydning.dk