Tilbageblik Aarhus Open 2015

Tilbageblik Aarhus Open 2015

Brydeklubben Thrott arrangerede igen i år det internationale drenge-, ungdom- og juniorstævne, Aarhus Open. Det var den 15. i rækken, og Aabyhallen dannede igen rammen om stævnet.
140 brydere fra Sverige, Tyskland, Norge, Rumænien, Belgien, Tjekkiet, Estland, Taijikistan og Schweiz havde fundet vej til Aarhus.
De leverede en masse flotte kampe, i nogle stærkt besatte vægtklasser.Igen i år var stævnet et observationsstævne for team2020.
Ungdomslandstræner Håkan Nyblom:
Der var fin kvalitet på stævnet, de danske drenge gjorde det hæderligt, og vores brydere er generelt godt med på mange parametre. Vi savnede dog noget fight og vilje fra flere!


Mikkel Wind, BK Thrott og Team2020.

Efter stævnet blev der afholdt en 5 dags international træningssamling, med 60 deltagere fra fem nationer.
Der var fokus på tekniske/taktiske ting som landstrænerne observerede under stævnet, og selvfølgelig en masse kampe. En rigtig givende samling for Team2020, da der var rigeligt med forskellige sparringer.Resultater - HER

Der var livestreaming under hele stævnet, alle kampe kan findes på YouTube. Med nymodens teknik får man dog et super indtryk når billeder vise i slowmotion.

Aarhus Open i slow -
HER

For andet år i træk havde arrangørerne krydret stævnet med verdensklasse brydning lørdag aften. Anden udgave af Fightnight havde et super fightcard med fire super dygtige brydere på plakaten. Mere om det i et separat tilbageblik.

Fra Danmarks brydeforbund skal der lyde en stor tak BK Thrott, til arrangørgruppen med Chef de Mission, Esben Fonnesbek i spidsen. Til et hav af frivillige som fik både stævne, cafeteria og baren til at køre. Til alle brydere og deres trænere. Til alle dommere og listeførere.
Også stor tak til UWW delegeret (international overdommer) Stevo Petrovic, som havde taget turen fra det nordlige Finland.

Vi ser frem til den 16. i rækken.
Palle Nielsen


af Else Kilgod - 19.02.2015