Klar til Aarhus Open 2015

    

Brydeklubben Thrott åbner igen i år dørene for det internationale drenge-, ungdom- og juniorstævne, Aarhus Open. Vi kan stolt præsentere hele 11 deltagende nationer fra flere kontinenter. Dette vil helt sikkert give en masse flotte kampe, samt nogle stærkt besatte vægtklasser.

De deltagende nationer er:

       ·         Sverige
·         Tyskland
·         Norge
·         Rumænien
·         Belgien
·         Tjekkiet
·         Estland
·         Tunesien
·         Tajikistan
·         Schweiz
·         Danmark  

Vejningen foregår fredag d. 6. februar 2015 fra kl. 18:00 – 20:00 og stævnestart vil være lørdag d. 7. februar 2015 kl. 11:30.

Husk at der i forbindelse med Aarhus Open 2015, afholdes en stort Fight
Night Event lørdag aften, hvor alle deltagende brydere og trænere er velkomne helt gratis. Line-Uppet er i år ekstremt stærkt, hvor man udover den lokale Aarhus byder, Tobias Fonnesbek, kan opleve den dobbelte olympiske deltager, norske Stig Andre Berge i aktion.
Den tredje bryder der er blevet offentliggjort, er Tjekkiske Michal Novák som helt sikkert vil give de to nordiske brydere, kamp til stregen. Udover disse tre dygtige brydere er kroatiske Tonimir Sokol blevet tilføjet, så Line-Uppet vil i år helt sikkert byde på brydning i verdensklasse. Billetter til dette kan købes på www.greenticket.dk/fightNight15

Der vil efter stævnet vil blive holdt en 5 dags international træningssamling, hvor der allerede er tilmeldt godt 60 deltagere hvor bl.a. nationerne Tajikistan, Tyksland, Estland og Norge har meldt sin ankomst. Samlingen vil blive ledet af landstrænerteamet, så der bliver garanti for god sparring og god træning.

Vi vil glæde os til at se jer!

Mere information på www.aarhusopen.dk

Tim Jaquet
BK Thrott


af Else Kilgod - 05.02.2015