ATK Trænerkursus i Jyden

Nyt ATK Trænerkursus afholdt i Aalborg

Sæsonensførste trænerkursus er blevet afholdt i AK Jydens nye lokaler i den forgangneweekend. AK Jyden dannede en glimrende ramme for kurset, og ATK Teamet ser fremtil at vende tilbage næste år til Ideseminar og Repræsentantskabsmøde.

Til dette kursus var der både en ny underviser, såvel som udskiftning i undervisningensindhold. Underviseren var Anders Wendel-Hansen, cand. scient. i idræt fraAalborg Universitet. En dygtig underviser med en del praktisk undervisningserfaringfra bl.a. DBU. Undervisningen til begge ATK Trænerkurser handler omaldersrelateret træning, samt motiverende træningsmiljø. Så hvis fastholdelseog træning i topklasse er noget der interesserer jer, så husk at komme til detnæste ATK Trænerkursus!

Kurset i weekenden var det første af to ATK Trænerkurser i 2. halvår 2014. Derer således stadigvæk tre muligheder i år, for at komme til kurser afholdt afDanmarks Brydeforbund.

Onlinekursusi behandling og forebyggelse af idrætsskader. Tilmeldingsfrist d. 1. oktober2014.
ATKTrænerkursus i Odense d. 18.-19. oktober 2014. Tilmeldingsfrist d. 6. oktober.
STEG 3kursus i Odense d. 25.-26. oktober 2014. Tilmeldingsfrist d. 6. oktober.

Med venlig hilsen
ATK Teamet

 


af Else Kilgod - 15.09.2014