Decimeret stævne weekend

I den kommende weekend var det meningen at Mark O. Madsen skulle stille op til Golden Grand Prix finalen i Aserbajdsjan, men en mindre skulderskade han pådrog sig ved trænings samlingen i Iran, satte en stopper for deltagelsen. Mark har været til undersøgelse hos Team Danmark og sådan som det ser ud lige nu, skal Mark holde skulderen i ro ca. 10 dage endnu. Holder det stik, burde Mark være klar til den hjemlige samling, der starter den 4. august 2014.

Tobias Fonnesbek og Fredrik Bjerrehuus skulle begge rejse fra samlingen i Iran til FILA stævnet Ion Cornianu i Rumænien, men også her er der mandefald. Fredrik har forhåbentlig "kun" fået en kraftig forstuvning i sit håndled under træningen i Iran. Han har også været til undersøgelse hos TD men skal have taget yderligere røntgenbilleder, for at sikre at der ikke er tale om et brud i hånden. Hvis der ikke er brud i håndleddet, burde Fredrik også være klar til samlingen i Nykøbing den 4. august.

Ene mand om at repræsentere Danmark den kommende weekend er således BK Throtts Tobias Fonnesbek. Han stiller op i 59 kg klassen i Bucharest, hvor han er vejet ind i dag, den 25. juli - og bryder i morgen, lørdag. Tobias skal i første runde møde Mamulet fra MDA. Der vil være sms service fra stævnet.

For interesserede, er der link til GGP finalen i Baku her: http://fila-official.com/sites/ultimate/index.php

Erik Nyblom


af Else Kilgod - 25.07.2014