Ny formand i Thrott

Ny Formand i ThrottBrydeklubben Thrott afholdte mandag ordinær generalforsamling. Fremødet var ganske pænt – tak for det!

Flemming Simonsen takkede af, efter 10 år på posten. Fra Brydeklubben Thrott skal der lyde en kæmpe tak til Flemming for mange års solidt arbejde. Flemming  kom ind i brydesporten via sine børn, der begyndte til brydning i 90′erne. Senere blev han holdleder og derefter bestyrelsesmedlem i Brydeklubben Thrott. Flemming var bland meget andet ophavsmand til Throtts samarbejde med Elite Sports Akademi Aarhus / ESAA, hvor han igennem ihærdigt arbejde lagde grunden til, at Thrott i dag kan tilbyde morgentræning og tilpassede uddannelsesforløb til de bedste. Selvom børnene for længst er stoppet i Thrott er Flemming blevet ved, men har nu takket af som formand efter 10 år. Heldigvis fortsætter han i Aarhus Open styregruppen og som leder af Loppemarkedet. Til sommerfesten vil vi tage en fortjent “afsked” med Flemming.

Flemmings afløser bliver Kristian Jaquet der overtager formandsposten efter en årrække at have været næstformand. Kristian har ligeledes gjort sin entre i brydesporten, via sine børn – i dag bryder Tim Jaquet på seniorholdet og træner med på ESAA

Der var genvalg til resten af bestyrelsen, samt nyvalg til to suppleanter, der dermed får bestyrelsen til at se således ud:

Kristian Jaquet – Formand
Henrik Schougaard – Kasserer
B-medlemmer:
Esben Fonnesbek
Michael Andersen
Tonny Yderholm
Lonnie Busk
Suppleanter:
Jesper Schakow
Louise Rostbøl Hansen

Med venlig hilsen
Esben Fonnesbek


af Else Kilgod - 15.05.2014