Årets Ungdomsklub 2013

BK Thor N, årets ungdomsklub 2013

Traditionen tro blev årets ungdomsklub kåret ved banketten i forbindelse med Danmarks Brydeforbunds repræsentantskabsmøde lørdag, den 24. maj 2014.
BK Thor N, ”mere end en klub”, fik hæderen og med den, en check på 2500,-.
Det vedholdende rekrutteringsarbejde og fokus på fastholdelse gav virkelig pote i 2013. Tumleholdet og begynderholdene fylder brydelokalet op til bristepunktet.
Ligeledes har klubben med held fået flere trænere, som også sørger for at dygtiggøre sig via DB’s trænerkurser.
En glad og stolt Formand for BK Thor N modtog prisen.
Søren Hyllegaard, ”Jeg er sindssyg stolt og glad, det rører mig meget og jeg glæder mig til at give dette skulderklap videre til de trænere og ledere som arbejder stenhårdt med at få det til at lykkes. Stor tak til Danmarks Brydeforbund for at have spottet det store arbejde, vi lægger for dagen, og tak for det gode samarbejde generelt”.


Billede af BK Thors DM Guld drengehold fra 2013

Stort tillykke til BK Thor N.

Danmarks Brydeforbund havde ligeledes bemærket, at Nakskov brydeklub også har gjort noget udover det sædvanlige. Ansættelsen af ny træner fra Rusland har givet klubben et kvalitetsløft i træningssalen. Klubben afholder camps i samarbejde med andre klubber og er altid klar til at afholde et stævne. Der er heller ikke den skole/sfo i byen og omegnen, som ikke har kendskab til klubben. Vi ser frem til at dette arbejde fortsætter. Vedholdenhed med dette arbejde er bl.a. nøglen til succes.

Palle Nielsen


af Else Kilgod - 25.05.2014