Velkommen til DM i Herning 2014

Den kommende weekend 22. og 23. marts, går det løs med årets højdepunkt for mange brydere, trænere, ledere og forældre når DM for drenge, ungdom, junior og pige/kvinder afvikles i Herning. Herning Brydeklub er værter og SportsCenter Herning danner rammen.

Drenge og ungdom kæmper om lørdagen, junior og pige/kvinder kæmper om søndagen. Begge dage er der indmarch kl. 9:45 og mesterskabsstart kl. 10:00

Hos drengene er der 51 tilmeldte, ungdom 36 tilmeldte, junior 38 tilmeldte og pige/kvinder 25 tilmeldte.

Der er lagt op til nogle ganske spændende kampe, og selvom DM ikke er det endelige mål for mange brydere, så er det helt rart lige at vise hvor skabet skal stå i DK.
Jeg vil ikke komme ind på alle vægtklasser og ikke forklejne, at der står lige meget på spil i de fleste af dem, men især ungdom 63 kg ser spændende og åben ud.


Rajbek i blå, storfavorit i junior 84 kg

I junior kategorien er der pænt med tilmeldte i 66, 74 og 84 kg. 66 og 74 kg ser åbne ud, hvorimod ungdomslandsholdsbryderen Rajbek Bisultanov fra værtsklubben må se sig selv som storfavorit I 84 kg.


August Ottesen rød i drengeårene

I 60kg bliver tre ungdomslandsholdsbrydere udfordret af stortalentet August Ottesen fra Heros, Frederiksværk. Søn af tidligere landholdsbryder og mange dobbelt dansk mester både som dreng, ungdom, junior- og seniorbryder, John Ottesen. Spændende at følge August, som i drengeårene fejede alt modstand til side, og se hvordan det rækker i ungdom- og junior kategorien.


Ungdomslandsholdsbryderne Oliver Krüger, BK Thrott i rød og Patrick Hyllegaard, BK Thor N, tørner sammen i junior 60 kg

Deltager listerne:
DM Drenge 2014
DM Ungdom 2014
DM Junior 2014
DM Piger_Kvinder 2014

Yderligere info kan ses HER
Vi håber at rigtig mange vil bakke op og finde vej til Herning, og ønsker Herning Brydeklub og alle de frivillige omkring mesterskabet, alle brydere, trænere og ledere god vind med mesterskabet.

Ses i Herning!
Palle Nielsen


af Else Kilgod - 19.03.2014