Danmark på medaljejagt ved de nordiske mesterskaber i brydning

Den kommende weekend, den 11. og 12. maj, afholdes de nordiske mesterskaber i den skånske by Eslöv i Sverige. Lørdag er det vores ungdom og junior brydere, der skal i kamp og søndag er det senior, både kvinder og mænd.

Mændenes NM, afvikles som et holdmesterskab, hvor alle møder alle. Holdturneringen danner også rammen for det individuelle NM, så der er også medaljer i spil for den enkelte. Der er seks hold er til start, og foruden Danmark, er det Norge, Finland, Estland, og Sverige med to hold.

Danmark stiller med 20 mand. Nogle af de udtagne brydere er med for at ”lære”. Andre er på medaljejagt og på en go’ dag, kan der godt hives et mesterskab hjem.

Mark O. Madsen, som har flere NM titler bag sig, er stadig uden for madrassen efter operation, så her glipper en ”sikker” titel. Mark er i fuld gang med genoptræningen og forventes at deltage på en træningssamling i Tyskland, i starten af juli, som forberedelse til VM i Budapest i september.

Det skal blive spændende at se hvor vores brydere står på nuværende tidspunkt. Det samlede hold kan ses 
HER

Program kan ses HER

Resultaterne kan følges online HER

Der er ikke langt til Eslöv, når broen er krydset, og det forlyder at ganske mange danske brydefans vil tage turen og bakke op om de danske brydere - dejligt at høre, ser frem til at heppe med jer.

Palle Nielsen, formand DB


af Palle Nielsen - 09.05.2013