Brydere udtaget til EM Cadet 2013

Mathias Bak og Patrick Hyllegaard til Cadet EM 2013Byen Bar i Montenegro er værter for dette års Cadet EM, som løber af stablen fra den 18.- 23. juni. Ungdomslandstræner Thor Hyllegaard har udtaget Mathias Bak i 85 kg fra Thor Vejgaard samt Patrick Hyllegaard i 54 kg fra Thor N til at forsvare de danske farver.

Det er første gang, at både Mathias og Patrick repræsenterer Danmark ved et Cadet EM.

Delegationen med ungdomslandtræner Thor Hyllegaard i spidsen drager af sted til Montenegro d. 19. juni, hvor Mathias vejes ind fredag d. 21. juni og skal i kamp lørdag d. 22. juni, mens Patrick vejes ind d. 22. og skal i kamp søndag. d. 23. juni.

Der vil løbende være opdateringer på SMS og Facebook.

Danmarks Brydeforbund ønsker bryderne alt mulig held og lykke ved turneringen.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 28.05.2013