Jan Carlsen er død - 49 år gammelDet er med stor sorg, at Thor Vejgaard og Thors Venner erfarer, at Jan Carlsen er død.
Jan startede med at bryde i Thor Vejgaard i 1970’erne, og hentede som drenge- og ungdomsbryder bl.a. medaljer ved jyske mesterskaber. Jan fungerede også som drengetræner i flere sæsoner.
Efter sin aktive periode, sad Jan i hovedbestyrelsen i flere perioder i 1990’erne, men valgte at koncentrere sig primært om forvaltningen af klubhuset. Jan tog sig af alt det driftsmæssige vedr. Thor´s klubhus igennem de seneste ca. 25 år, hvilket i sig selv har været en kolossal opgave. Ydermere var han siden 1998 også hovedansvarlig for driften af motionsafdelingen, og har her været foregangsmand for forbedringer på en række områder. Jan fastholdt gennem de sidste år – på trods af alvorlig sygdom – sin tilknytning til klubben og sørgede for opgaver både i forbindelse med driften af klubhuset og motionsafdelingen. Jan fik Danmarks Brydeforbunds guldnål ved Thor Vejgaards 95-års jubilæum i 2011.

Jan havde utroligt mange kontakter, både i og udenfor klubben, hvilket var en stor gevinst for alle. Jan var også altid til stede ved sociale arrangementer, hvor han bidrog med sit gode humør og sjove historier. Jan var kendt af alle og det er svært at forestille sig klubben uden ham.

Jan vil blive savnet af alle.

Jan Carlsens familie oplyser, at der – efter Jans eget ønske – ikke bliver en offentlig bisættelse eller begravelse. Vi sender Jan Carlsens familie vores tanker i en svær tid.

Louisa McKennell


af Else Kilgod - 05.04.2013