International succes i uge 47 2013

International Succes uge 47 2013

Alle seniorlandsholdsbrydere har været i kamp ved internationale stævner. Mark O. Madsen havde kvalificeret sig til Golden Gran Prix finalen i Baku, Aserbajdsjan. Fredrik Bjerrehuus, Anders Ekstrøm og Tobias Fonnesbek deltog i FILA turneringen Arvo Haavisto i Finland.

Baku
Der var kun 14 indvejet i 74 kg ud af de 18 navne der stod tilmeldt. Mark trak nr.2 og trådte dermed ind i kvartfinalen mod Daragan, UKR i første kamp. Mark vandt sikkert 5-0, Daragan blev disket for 3 advarsler!! Mark scorede på 1 x push out, 1 x advarsel med point, samt et løft til en 3'er.
I semifinalen ventede Tskhadaia fra GEO som havde slået både RUS og AZE!

Mark O Madsen med sølvmedaljen i Baku

Tskhadaia blev besejret 3-2 efter føring på 3-0! Mark kom foran på en mare og satsede lidt i anden periode med et push out og det gjorde, at GEO nappede en 2'er.. Men super kamp af Madsen.
Huseynov fra AZE ventede i finalen. Han blev europamester i 2011. Han kæmpede i 84 kg hele sidste år, men er vendt tilbage til 74 kg. I finalen var han en tand bedre end Mark, som hurtigt var bagud 5-0 og endte med at tabe finalen 5-1. Mark havde ellers 3 gange godt fat til hoved-i-klemme, men dommeren valgte at fløjte af alle 3 gange! Flot turnering af Mark.

Der var også succes for Norge og Sverige. Jim Peterson SWE og Marthin Hamlet NOR fik begge sølv.

Finland
I Finland vandt Tobias Fonnesbek i 60 kg, 1/8 finalen over EST og 1/4 finalen over USA, men tabte 1/2 finalen til FIN. I bronzekampen blev det til sejr på 1-0 over ESP.

Tobias Fonnesbek fra arkivet

Fredrik Bjerrehuus 66 kg vinder 1/8 finalen over DEN (Anders), 1/4 finalen over LAT og 1/2 finalen over FIN. Fredrik taber finalen på fald efter at have været foran 5-4.

Fredrik Bjerrehuus fra arkivet

Anders Ekstrøm 66 kg tabte sin første kamp til Fredrik, men da Fredrik nåede til finalen, kom Anders med igen. LAT måtte trække sig så Anders gik direkte til bronzekampen, der blev vundet over FIN.