Et stærkt Thor Masters lige om hjørnet

Til alle brydeelskere

Så er BK Thor ved at være klar til årets udgave af Thor Masters

Vi sender i løbet af ugen, plakat og lidt billetter til klubberne. Vi håber at se rigtig mange i Nykøbing Falster.

Plakaten kan ligeledes hentes HER

Brydeklubben Thor er lørdag den 26. januar 2013 værter for den 11. udgave af den store internationale brydeturnering "Thor Masters" der finder sted i Nykøbing Falster hallen.
Turneringen nåede sidste år sit absolut største brydermæssige højdepunkt da turneringen for flere nationer blev brugt som forberedelse til det forestående OL i London, hvilket blandt gjorde at en af verdens brydenationer Rusland var til start.

Foreløbig her godt 14 dage før start har brydere fra 9 nationer meldt deres ankomst til årets største brydebegivenhed i Nykøbing Falster og Danmark i 2013.
Danmark stiller selvfølgelig til start med sine bedste brydere heriblandt de to lokale brydere Mark O. Madsen og Anders Ekstrøm fra BK Thor, derudover har brydere fra Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Frankrig, Armenien og Nigeria meldt deres ankomst, og flere er på vej.


Mark O. Madsen vs Vlasov Thor Master 2012

I alt forventes godt 80-90 brydere til start ved turneringen, som i år er flyttet fra hal 3 til hal 1, og det skyldtes blandt andet at der i 2012 var rekordstort fremmøde af tilskuere, og derfor afholdes Thor Masters 2013 altså i hal 1.

Thor Masters 2013 har en samlet præmiesum på godt 32.000 kr., og igen i år kan Brydeklubben Thor glæde sig over den meget stor opbakning der er fra erhvervslivet til brydebraget i Nykøbing Falster.

Der er indledende kampe fra kl. 09.15 og kl. 15.00 brydes bronzekampene inden der kl. 16.00 er lagt op til et brag af et finalestævne med 7 finalekampe, med høj musik, røg og lysshow som bliver krydret med en anden af Nykøbing Falsters store profiler Katrine Bonde - kendt fra Vild med dans, der danser sammen med 3 andre dansepiger.


Katrine Bonde

Vi vender tilbage i næste uge med sidste nyt om årets brydebrag Thor Masters 2013 i Nykøbing Falster.

Med venlig hilsen
Søren Hyllegaard Pedersen
Formand Brydeklubben Thor
Tlf: +45 20 93 31 08
Mail:
hylle@turbopost.dk
 

Beskrivelse: C:\Users\Hyllegaard\Documents\Thor\Logoer\Nyt BK Thor logo 2011.JPG


af Palle Nielsen - 13.01.2013