Ny eliteudvalgsformand

Det er en glæde at kunne præsentere Amir Lavasani som ny formand for udvalget.

Amir er vel nok den mest brydeentusiastiske – og nørdede person i DB, uden egentlig brydermæssig baggrund. Når man selvfølgelig ser bort fra Erik Nyblom.

Han kom til Danmark i 1990 som 13-årig og havde før sin ankomst, stiftet bekendtskab med brydesporten i Iran, hvor denne er nationalsporten. Amir er uddannet farmaceut (Cand. Pharm) og arbejder til dagligt i Sundhedsstyrelsen.

På trods af det geografiske sceneskift har interessen for brydning altid ligget latent i ham. Det lå derfor i kortene, at han ville videreføre sin interesse for brydesporten i Danmark. Hans bekendtskab med dansk brydning startede i 2007, hvor han i første omgang blev medlem af udviklingsudvalget i DB.

Dernæst blev han engageret som medlem i kommunikationsudvalget for derefter at blive formand for dette.
I 2011 blev Amir så valgt ind i bestyrelsen, en post som han nu varetager sideløbende med kommunikationsudvalget.
Her har han vist sit værd og virkelig gjort en forskel. Han er velformulerende på dansk og engelsk både mundtlig og skriftlig.

Amir er pligtopfyldende og struktureret og hans hjerte for brydesporten er indiskutabel. Han går langt for at opnå resultater indenfor de arbejdsopgaver, som han beskæftiger sig med. Passionen for sporten har ydermere givet ham mange internationale kontakter.

Danmarks Brydeforbund ser frem til dette samarbejde med Amir.

Palle Nielsen, formand DB


af Palle Nielsen - 01.09.2012