Junior VM i Pattaya 2012Junior VM 2012 er fuldt i gang i Pattaya, Thailand og samtlige vægtklasser i græsk-romersk brydning er nu blevet afviklet. Der var desværre ikke dansk deltagelse denne gang, men helt uden dansk indflydelse, var turneringen dog ikke.

Fra Danmark var der nemlig deltagelse af Zeynel Lütfü Atay, som var dommer ved denne turnering. Grundet hans fantastiske præstationer blev det til flere kampe, heriblandt to finalekampe, hvor han ved begge kampe fungerede som madraspræsident.Netop ved dette stævne var Lütfü til dommerprøve med henblik på opgradering senere på året, og med den flotte præstation krydser vi fingrene
J


Hermed resultaterne fra turneringen i græsk- romersk brydning:

Vægtklasse

Guld

Sølv

Bronze

Bronze

50

AZE

RUS

MEX

TUR

55

AZE

MDA

JAP

BUL

60

RUS

IRI

USA

TUR

66

AZE

RUS

IRI

CRO

74

BLR

GEO

IRI

ARM

84

TUR

UKR

CHN

FRA

96

LTU

GER

NOR

GEO

120

HUN

GEO

AZE

CHN


Lidt nordisk succes blev det til, da norske Marthin Hamlet Nielsen i 96 kg sikrede sig bronzen, ved at vinde over svenske Mikael Karl Axel Nyberg.

Samlet set blev Aserbajdsjan turneringens bedste hold med 40 point efterfulgt af Rusland og Tyrkiet som begge sluttede med 38 points.

Amir Lavasani


af Else Kilgod - 05.09.2012