Goddag til Frederiksberg Campen

Frederiksberg Motorik & Atlet Klub er glad for at man i samarbejde med AK Heros og CIK nu kan byde de danske klubber velkommen i Frederiksberg Hallerne d. 24, 25 og 26. maj 2013 til Frederiksberg Campen, primært for level-brydere niveau 1-3.
Efter at BK Thor for nogle år tilbage grundet deres store engagement i utallige events, og dermed også en enorm arbejdsbyrde, måtte se sig nødsaget til at trække stikket for Lille Bjørne Cup, er vi utroligt glade for, at det nu igen er lykkedes at få en camp, i samme ånd, som den nuværende Hermod Horsens Camp er og som Lille Bjørne Cup var, her på Øerne og Sjællands siden.

Campen vil rumme masser af bryderelaterede lege og øvelser, samtidig med at man vil kunne teste sine brydefærdigheder i forbindelse med mulighederne for at kunne tage dels motorik mærket, samt forsøge sig i erhvervelsen af bronze-, sølv- og guldmærket. Campens tidsmæssige placering er også tiltænkt, at kunne være en afslutning på sæsonen for level-bryderne med et Tivoli eller Bakken besøg lørdag aften.

Nærmere beskrivelse af Campen og tilmeldingsmulighederne vil tilgå de enkelte klubber i løbet af sæsonen, så snart det endelige program ligger fast.

Med håbet om at rigtigt mange klubber vil tage godt i mod det nye tilbud, ønsker jeg på alle 3 klubbers vegne alle en super god brydesæson.

Peter Jensen


af Else Kilgod - 06.09.2012