Heidi Poulsen er død

Det er med stor sorg, at Thor Vejgaard erfarer, at Heidi Poulsen er død efter længere tids sygdom. Heidi sov stille ind i sit hjem, omgivet af sine kære, tirsdag 17. juli 2012.

Heidi var en stor personlighed og en stærk kraft i Brydeklubben Thor Vejgaard.
Heidi var formand for Thor Vejgaard i perioden januar 2004 – februar 2011. Derudover fungerede Heidi som træner, holdleder og i mange andre funktioner gennem flere år.

Heidi og hele hendes familie har været med til at sætte præg på klubben og sikre Thor Vejgaards eksistens som en stærk og levende brydeklub.

Alle Danmarks brydeklubber kendte Heidi som et livsstykke – som en stærk og glad pige, der stod inde for sine meninger og spredte glæde omkring sig. Hendes latter var smittende og Heidi var altid god for en kvik bemærkning med et glimt i øjet.
Heidi brugte meget af sin tid på brydeklubben og aktiviteterne rundt omkring, i både Danmark og Europa. Alle børn og unge i Thor Vejgaard har haft stor glæde af hendes opbakning til stævner, og ledere/trænere i andre klubber har haft stort udbytte af, at samarbejde med Heidi.

Heidi bisættes fra Vejgaard Kirke i Aalborg lørdag 21. juli 2012 kl. 15.
Familien byder alle velkomne til at sige et sidste farvel.
Det var Heidis ønske, at der i stedet for blomster og kranse, bliver tiltænkt en donation til Kræftens Bekæmpelse ”Støt brysterne” på reg.nr. 3001 kontonr. 3026922.

Vore tanker går til Heidis familie - hun vil blive savnet af alle.
Æret være Heidis minde.

Bestyrelsen i Thor Vejgaard


af Else Kilgod - 18.07.2012