Håkan Nyblom fik det han kom efter forud for OL i London, ved det spanske grandprix her i weekenden den 7. og 8. juli.
Der var indledende og repechage kampe lørdag og bronzekampe og finaler søndag.

Tre gode kampe til at teste formen med. Alle tre vundet giver selvtillid, men vigtigst var det med kamptræning.
Tobias Fonnesbek deltog også, gjorde en god figur og høstede værdifuld international erfaring.

Håkan vandt første kamp over Baez fra Venezuela i to perioder 3-0, 1-0.
Tobias kom ligeledes godt i gang med sikker sejr i to perioder 5-0, 7-1, over Bobillo, Spanien, på god parterre brydning.

Kvartfinalen blev rent dansk og en tæt dyst. Tobias vandt første periode 2-0 med en flot oprulning. Håkan tog anden periode 3-0 med omvendt livtag. Tredje periode endte også i parterre. Her valgte Håkan at være nederst og lykkedes at forsvare sig. Dermed vandt Håkan kampen.

Håkan Nyblom skulle bruge to perioder til at besejre Ragimov fra Ukraine i semifinalen, 3-0, 3-0 og var dermed klar til finalen.

Tobias trådte dermed ind i turneringen igen. Modstanderen Baez fra Venezuela ventede på vejen mod en bronze kamp. Tobias viste format og vandt i to perioder 1-0, 2-0.
Bronzekampen mod Ragimov blev en tæt affære, hvor Tobias fik en oprulning igennem i første periode. I de næste to perioder viste den rutinerede ukrainer sin styrke. Tobias tabte anden og tredje periode, på omvendt livtag.

Håkan Nyblom valgte at stå over finalen. Udbyttet af turneringen havde været perfekt, så det føltes bedre at hvile søndag og blive klar til at træne igennem ved de kommende dages træningssamling, hvor også Tobias deltager.

Alt i alt leverede vores to danske brydere en flot og solid præstation. Lover godt for OL og for fremtiden.
Mark O. Madsen deltog som tidligere nævnt ikke i turneringen, da han plejer en mindre skade.