Cadet EM i Katowice Polen

Den polske by, Katowice danner d. 17. til 22. juli 2012 rammen om EM for cadet. For andet år i træk bliver cadet EM arrangeret af det polske brydeforbund, hvortil der i år er tilmeldt 36 nationer. Ved sidste års turnering sikrede Rusland sig den samlede 1. plads, mens Aserbajdsjan indtog 2. pladsen i græsk-romersk.
Fra Danmark deltager
Johan Haaber i 69 kg. FFI og Marcus Frandsen i 76 kg. fra Thor Vejgaard. På grund af dyre flybilletter i højsæsonen har træner Thor Hyllegaard og holdleder Mark Kristensen valgt at tage den lange tur i bil. Rejsetiden ville under alle omstændigheder være den samme.

Johan Haaber i 69 kg indvejes fredag, den 20. juli og skal i kamp lørdag, den 21. juli. Marcus Frandsen, 74 kg indvejes lørdag, den 21. juli og skal i kamp søndag, den 22. juni.

Der vil blive transmitteret live fra alle 3 madrasser ved turneringen. Linket og nærmere detaljer kan findes på turneringens officielle hjemmeside.

Linket er her

Der vil løbende være opdateringer på Facebook, hjemmeside og SMS service

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 18.07.2012