Veloverstået samling for Team 2020

Brydere fra Team 2020 har netop afsluttet en fremragende samling i Tyskland, hvor der deltog 60-70 brydere fra 5 nationer til hvert træningspas. Bryderne har haft et stort udbytte af samlingen og inden turen går hjemad har trænerne Thor Hyllegaard og Wissam givet bryderne nogle opgaver, de skal arbejde på derhjemme.
Opgaverne er opstået på baggrund af præstationerne på samlingen i Tyskland. I næste uge går det igen til stævne og samling i udlandet: Den 8. juni 2012 flyver til bryderne sammen med landstræner Thor Hyllegaard og holdleder Lars Fonnesbek til det stærkt besatte Veikko Rantanen i Finland, hvor resultaterne af de opgaver, de har arbejdet på derhjemme, gerne skulle udfoldes. Stævnet i Finland bliver efterfulgt af en træningssamling i Helsinki med bl.a. det finske ungdom-juniorlandshold, som vi har et godt samarbejde med.

Frank L


af Else Kilgod - 01.06.2012