Team 2020 i Finland

Veikko Rantanen  9.-10. juni 2012

Team 2020 slår greb i det finske

Team 2020 er i Finland for at konkurrere og træne. I weekenden deltager de i FILA stævnet Veikko Rantanen og mandag til onsdag står den på træningssamling med det finske cadet- og juniorlandshold.Cadet bryderne konkurrerede lørdag. Generelt klarede de sig godt, men havde svært ved at komme til at bryde deres egen stil. Specielt de finske brydere har en meget kompakt / tæt stil, hvor det er svært at bryde under armene og komme til situationer. I de internationale stævner tidligere på sæsonen, mødte vore cadetter modstandere, der var mere offensive, og derfor lettere at bryde mod. Landstræner Thor Hyllegård er derfor meget tilfreds med at bryderne for mulighed for at konkurrere og træne mod sådanne brydere, så vore cadetter kan finde løsninger.

Stævnet havde en anden aldersinddeling for drenge og cadetter, derfor måtte de yngste stille op i U15, hvor der også deltog sidste års drenge brydere.

U 15:

42 kg: Kasper Ravn, suverænt nr. 1, efter god brydning, hvor det lykkedes Kasper at lave point i stående i alle kampe.

46 kg: Mikkel Lassen, suverænt nr. 1, viste igen god brydning efter en periode, hvor han har haft et formdyk.

50 kg: Emil Pagh nr. 2. Emil havde svært ved at bryde mod kompakte brydere

U17

54 kg: Mikkel Wind, nr. 5. Ved denne turnering var der ikke meget der lykkedes for Mikkel, som ellers har vist god fremgange hele sæsonen.

69 kg: Johan Haaber endte i finalen, som han tabte. Johan havde en off day, men alligevel fik han lavet point på oprulninger igennem parterre. Johan har udviklet sig positivt i denne sæson, hvor han tidligere kunne falde helt igennem, når det ikke kørte for ham.

76 kg: Her deltog både Rajbek Bisultanov og Marcus Frandsen, som var i samme pulje, hvor deltagerne endte med at slå hinanden. Marcus slog Rajbek, men tabte efterfølgende uheldigt på hovedfaldsgreb til en modstander, som Rajbek vandt sikkert over. Rajbek endte i finalen, som han vandt, men endnu bedre var det at Rajbek lykkedes med løft fra parterre. Parterre har indtil nu været hans svage side. Marcus har fundet sin stil og skal blot fortsætte med at udvikle den.

85 kg: Endnu engang gjorde de tunge Thor Vejgaard drenge Dennis Sabroe og Mattias Bak en god figur. Mattias Bak blev nr. 2, efter en turnering, hvor han lavede point mod alle i stående. Dennis blev nr. 3, han har fundet sin stil i at arbejde fra ydersiden af armen. Dennis skal dog, ligesom de andre danskere, der vælger ydersiden af armen, fokusere på at få skulderen under modstanderens skulder for at kunne sætte pres på.

Junior
:
74 kg: Ahmed Iskandarani er tæt på junior EM, derfor er denne turnering og samling for at finpudse teknikken. Ahmed arbejder på løft fra parterre, som han lykkedes fint med. Derudover arbejder han på at komme til situationer i stående i stedet for bare at slås, dette lykkedes også ganske godt. Lavede bl.a. en 5´er på en estisk modstander. Ahmed blev en suveræn vinder. Denne turnering lover godt for junior EM om 2 uger, hvor han og Ida Stuhr er udtaget

Frank L


af Else Kilgod - 10.06.2012