OL reception

OL reception med de danske OL brydere

Hotel Falster dannede på Grundlovsdag rammen om en OL reception med de to OL brydere Mark O. Madsen i 74 kg fra BK Thor og Håkan Nyblom i 55 kg fra Herning Brydeklub. Receptionen var stablet på benene af Danmarks Brydeforbund sammen med BK Thor.

Til arrangementet var der troppet 60- 70 personer op, herunder venner, familie, sponsorer, brydeentusiaster samt en journalist og pressefotograf fra Folketidende.


Udsnit af receptionsdeltagerne

Danmarks Brydeforbunds formand Palle Nielsen og BK Thor formand Søren Hyllegaard bød indledningsvis velkommen til dagens arrangement, hvorefter dagens hovedpersoner Mark og Håkan blev budt velkomne i lokalet. Efterfølgende var der så tid til på storskærm at gense de kampe som sikrede Mark og Håkans deltagelse ved OL


Palle Nielsen Danmarks Brydeforbund og Søren H. Pedersen, BK Thor byder velkommen

Herefter kunne elitechef Frank L. Jensen og landstræner Szymon Kogut orientere om planlægningen frem til den olympiske brydeturnering, der finder sted den 5. august 2012 for begge brydere.


Szymon Kogut for Frank L. Jensen orienterer om planlægningen op til OL

Efter en længere orientering fra Frank og Szymon, var det muligt at stille spørgsmål til Mark og Håkan, som begge er ved godt mod frem til årets største sportslige begivenhed, hvor det langt fra er umuligt for bryderne at opnå en god placering på en god dag.


Så stilles der spørgsmål til OL deltagerne, deres landstræner og Elitechef


Inden receptionens afslutning var der mulighed for at tage billeder af bryderne og sammen med bryderne, som mange benyttede sig af.

Mark O. Madsen og Håkan Nyblom håber meget på, at så mange brydeentusiaster som muligt vil støtte op om dem i London, når de skal i kamp ved OL den 5. august 2012.
Mark O. Madsen og Håkan Nyblom svarer på spørgsmål

Danmarks Brydeforbund vil hermed benytte lejligheden til at takke Thor Hyllegaard og brydeklubben BK Thor for et vellykket arrangement.


Begge brydere, der i dag bor og træner dagligt i Nykøbing F, har tidligere været deltagere ved de Olympiske Lege. Håkan Nyblom var til start i 2004 i Athen og Mark O. Madsen i 2008 i Beijing. Begge brydere har tidligere hentet medaljer ved VM men har begge en OL-medalje til gode

Amir Lavasani


af Else Kilgod - 06.06.2012