OL bryderne i Polen

De danske OL forberedelser forstætter, med deltagelse ved det store internationale stævne  International Memorial Władysław Pytlasiński. I år er det nr. 55 i rækken af traditionsstævnet, der i år bliver stævnet afholdt i Racibórz, med to danske brydere til start.

I år er der lidt færre deltagere end der plejer, men det skyldes nationernes forberedelser frem mod OL, der adskiller sig fra VM forberedelserne – da der deltager væsentlig færre brydere til OL end til et VM. Der er dog 13 nationer til start så bryderne får forhåbentlig den kamptræning de skal have.

Håkan Nyblom fra Herning BK stiller op i 60 kg klassen, hvor der er indvejning lørdag eftermiddag og kampstart søndag kl. 13.00. Håkans indtil videre bedste resultat ligger helt tilbage til 2006, hvor han vandt 60 kg klassen, der dengang talte 31 deltagere. Året efter blev det til en 3.e plads, ligeledes i 60 kg klassen.

Mark O. Madsen fra BK Thor repræsenterer Danmark i 74 kg klassen. Mark den også vejer ind lørdag eftermiddag og bryder søndag, har ligeledes høstet flotte resultater ved det hårde polske stævne. Bedst gik det i 2009 hvor Mark vandt 74 kg klassen, medens han tabte finalen i 2006 og dermed fik sølv den gang.
 

Resultatformidlingen vil selvsagt foregå via forbundets sms service.


Der er live stream fra stævnet og du kan følge med via dette
link

Resultater og lodtrækning (listeførerskemaer) finder du via dette link


af Erik Nyblom - 23.06.2012