Heftig uge 25 rundt i Europa

I denne uge har vi brydere i aktion i både Serbien, Kroatien og Polen.

Første kvinde i aktion er Ida Stuhr (67 kg), der allerede torsdag skal bryde Junior EM. Ved junior EM deltager også Ahmed Iskandarani (74 kg), som skal på madrassen lørdag. Bryderne bliver coached af Henrik Stuhr og Thor Hyllegaard, der sørger for at få det bedste frem i bryderne. Junior EM sætter rekord med hele 39 nationer, som deltager med godt 700 brydere.

På lørdag er der også fart på i Serbien, da cadetterne deltager ved stævnet "Refik Memisevic". Dette er sæsonens sidste mulighed for at blive udtaget til Cadet EM for Johan Haaber (69 kg), Marcus Frandsen (76 kg) og Matias Bak (85 kg). Rajbek Bisultanov (76 kg) deltager også i stævnet, men da han endnu ikke er dansk statsborger, er han uden mulighed for at komme til EM. Mark Kristensen og Erik Poulsen er med i Serbien som henholdsvis træner og dommer, samt chauffører på den lange bustur.

Søndag deltager OL truppen til Pytlasinski i Polen, som sædvanligt har et spændende deltagerfelt. Håkan Nyblom deltager i 60 kg og Mark O Madsen i 74 kg samt Szymon Kogut (ca. 88 kg) og Frank L. Truppen er allerede hjemme dagen efter, hvorefter de tager til OL seminar tirsdag og onsdag.

Frank L


af Else Kilgod - 20.06.2012