Flot indsats af Ida Stuhr ved Junior EM i Zagreb Kroatien
Junior EM i Zagreb, Kroatien er i dag nået halvvejs igennem turneringen, hvor der er tilmeldt 39 nationer og 700 brydere.

I dag, torsdag den 21. juni, blev bl.a. kvindernes 67 kg vægtklasse afviklet, som havde dansk repræsentation ved Ida Stuhr fra AK Jyden. Den danske bryder vejede ind onsdag, hvor der var indvejet 16 brydere. I dag skulle Ida så møde Nemeth fra Ungarn i den første kamp, som Ida vinder sikkert i 2 perioder 1-0 og 2-1. I kvartfinalen stod Ida overfor Kogyigit fra Tyrkiet. Efter at have tabt 1. periode med 5-2 gør Ida et flot comeback og vinder 2. periode med 4-2. Det blev en tæt og jævnbyrdig 3. periode, som sagtens kunne være faldet ud til Idas fordel, men desværre går den tyrkiske bryder derfra som vinder med 5-2, 2-4 og 1-0. Den tyrkiske bryder tabte semifinalen, hvilket betød et exit for Ida. Ida viste generelt gode takter ved dette EM, som var hendes første som junior. Det ser lovende ud for fremtiden.


Hallen i Zagreb

Ved finalen i 67 kg sikrede Babushkina fra Rusland sig guldmedaljen ved at vinde over Stankova fra Ukraine i 2 perioder med 2-0, 2-0. Bronzemedaljen gik til bulgarske Monalova, som vandt over Idas kvartfinale modstander Kogyigit i 3 perioder med 0-3, 1-0 og 1-0. Den anden bronzemedalje gik til den polske bryder Osocka som slog Leuchanka fra Hviderusland.

Den anden dansker, som skal i aktion ved dette EM er Ahmed Iskandarani i 74 kg fra CIK, som indvejes fredag d. 22. juni og skal i kamp lørdag d. 23. juni. Nærmere detaljer herom følger pr. SMS, Facebook og her på hjemmesiden.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 21.06.2012