Bump på vejen til stævnet i Serbien

Team 2020 drog d. 20. juni 2012 af sted i bus for at deltage i stævnet Refik Memisevic i den serbiske by Subotica. Truppen, som skal forsvare de danske farver, består af Johan Haaber i 69 kg, Marcus Frandsen og Rajbek Bisultanov i 76 samt Mathias Bak i 85 kg.

Turen viste sig at blive en anelse mere spændende end planlagt, da holdet nåede den serbiske grænse. Trods grundig research hjemmefra omkring visumregler for Rajbek Bisultanov, blev han alligevel nægtet adgang til Serbien grundet manglende visum. Ved den serbiske grænse blev de informeret om at opsøge den nærmeste serbiske ambassade, som lå 400 km væk i Budapest for et visum til Rajbek. Erik Poulsen og Rajbek Bisultanov drog derfor af sted i bussen, mens resten af holdet fortsatte videre ind i Serbien. Da Erik og Rajbek ankom til Budapest var ambassaden lukket, men personalet forbarmede sig over dem og udstedte alligevel et visum. Derefter tog de to den 400 km lange køretur tilbage til Serbien og blev genforenet med de andre.

I dag fredag, stod den på medicinkontrol og indvejning for alle 4 brydere.

Programmet for stævnet i morgen er som følger:

Lørdag d. 23. juni 2012

09:00-13:00 – Kvalifikationskampe + elimineringsrunder.

17:00-19:00 – Repechage og finaler.

Søndag drager holdet tilbage til Danmark, og når de er vendt hjem igen efter den hårde tur vil holdet have tilbagelagt et betydeligt antal kilometre på de europæiske landeveje. Erik Poulsen og Mark Kristensen har gjort en kæmpe indsats for at få denne tur til at lykkes.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 22.06.2012