Titeljagt i Frederiksværk

Heros Frederiksværk er i weekenden 24-25/3.2012,værter for DM for drenge, ungdom, junior og piger/kvinder, som afholdes i Frederiksværk Hallen, Sportsvej 5 B.
Der er indmarch kl. 9:45 og stævnestart kl. 10:00 begge dage

Det forventes at finalerne kommer i gang ca. kl. 15:00 lørdag og 13.30 søndag

Heros Frederiksværk har gjort er stort arbejde med at gøre opmærksom på mesterskabet, så mon ikke der kommer mange tilskuere, når det nu også finder sted i en by med stolte brydetraditioner og resultater gennem tiderne. Klubben selv er stærkt repræsenteret med 13 brydere.

Har du ikke selv mulighed for, at gæste Frederiksværk hallen ved weekendens danske mesterskaber, så har du her mulighed for at føle resultatlisterne online HER

Der er 42 drenge tilmeldt, hvilket er hele 24 mindre end sidste år. I ungdoms kategorien, er der 45 tilmeldte, her 9 mere end 2011. Hos juniorerne er det næsten status quo med 44 mod 41 sidste år. Glædeligt at der hos piger/kvinder er 20 tilmeldte mod 13 i 2011. Der kan foretages efteranmeldelse indtil den 24. marts 2012, inden start på indvejning, så muligt at flere kommer til.

For nogle af deltagerne er der mere end en DM titel på spil. Der er NM på hjemmebane, når Thrott Aabyhøj den 12. og 13. maj er værter for de nordiske mesterskaber. En DM titel er ikke nødvendigvis afgørende for udtagelse, men der bliver kigget på hvordan emnerne præsterer i Frederiksværk.

Så velmødt i Frederiksværk hallen, der vil være brydning med masser af nerve og intensitet

Palle


af Palle Nielsen - 01.03.2012