Landsholdet ankommet til Serbien

Landsholdet er landet i Serbien og indlogeret på hotel Srbija, som ikke lever op til sine 3 stjerner.

Hotellets manglende klasse opvejes dog af et godt arrangement i hallen. Der skal bryde i Beogradska arena, som er en kæmpe hal med plads til 5000 tilskuer. Til fristil har der dog langtfra været fyldt op på lægterne. Serbien er dog kendt for stor interesse for Græsk-romersk brydning, så der forventes, at stemningen er på kogepunktet i weekenden, når EM i Græsk-romersk brydning afgøres.

Lørdag afvikles vægtklasserne 55, 60, 96 og 120 kg. Søndag er danskerdagen med vægtklasserne 66 kg Fredrik Bjerrehuus, 74 kg Frederik Ekstrøm og 84 kg Christian Roed.

I dag havde bryderne et enkelt træningspas med brydning, hvor det handlede om at få rejsen ud af kroppen og arbejde med hurtighed og eksplosivitet. I morgen står den på et træningspas med kredsløbstræning, hvorefter den mentale forberedelse starter med et teammøde. Lørdag handler det om at komme i vægt.

 

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 09.03.2012