Thorbryder klar til Politi Europamesterskaberne

Brydeklubben Thors tidligere landsholdsbryder, og flere gange danske mester 26 årige Rune Nilsson skal lørdag forsvare de danske farver ved europamesterskaberne for politifolk der finder sted i den tjekkiske hovedstad Prag.

Thorbryderen indstillede sin landsholdskarriere efter VM i Herning i 2009, for at koncentrere sig om sin uddannelse som politiassistent, og han er pt igang med uddannelsen i Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Der er tilmeldt 11 brydere i 84 kg klassen hvor Rune Nilsson skal til start og det er blandt andet med Tysklands bedste bryder i 84 kg klassen Jan Fischer, som blandt andet Mark O. Madsen har tabt til i den tyske bundesliga. Deltagerfeltet er bredt besat og thorbryderen håber selvfølgelig på en god lodtrækning der kan bane vej for en god placering.

Med som træner har han BK Thors tidligere formand Morten Ahlefeldt Hansen der er landstræner for politilandsholdet i brydning, og som selv var til start ved EM for politifolk i 1996, ligeledes i Prag.

Med sportslig hilsen
Søren Hyllegaard Pedersen
Formand - BK Thor
Tlf. 2093 3108


af Else Kilgod - 08.11.2012