Ungdomslandsholdsbryderen, Ahmed Iskandarani, er skiftet fra CIK til BK Thor N

Som flere nok erfarede ved weekendens Bjørne Cup, stillede ungdomslandsholdsbryder, Ahmed Iskandarani op for BK Thor N.

Undertegnede modtog følgende brev fra CIK, i starten af oktober.

For adskillige år kom en lille uartig dreng til CIK (ja, han var lille engang), sammen med sine uartige venner.
Efter lidt startvanskeligheder og en enkelt bortvisning, tog denne unge fyr sig sammen og på rekord tid udviklede han et talent for brydning, som alle kan se i dag.

Da Ahmed nu også har fundet seriøsiteten til at træne målrettet, er han i dag fast på ungdomslandsholdet og med til alverdens samlinger, stævner og mesterskaber i udlandet.

Det at være på landsholdet, kræver mange penge af ens klub - op mod 20.000,- kroner pr. sæson. Det kan CIK, desværre ikke tilbyde Ahmed.
Da Ahmed heller ikke selv kan betale de mange penge, som et fuldt eliteprogram koster i egenbetaling og klubbetaling, var udsigterne til at forfølge elitedrømmen pludselig truet.

Til alt held har vores venner i BK Thor Nykøbing, hvor Ahmed allerede længe har trænet på sportscollege, tilbudt at betale hans udgifter. Det synes bestyrelsen i CIK er fantastisk for Ahmed og for dansk brydning.

Derfor skifter Ahmed til BK Thor N her fra sommer.

Selvom det er frustrerende ikke at kunne etablere den økonomi der skal til, vil vi i CIK stadig glæde os over hans bedrifter på madrassen fremover, og være stolte af at have støbt grunden til resultaterne på 4.sal på Christianshavn.

CIK ønsker Ahmed al held og lykke i de nye rammer, og siger mange tak til BK Thor for den hjælpende hånd til Ahmed.

Hilsen og tillykke
Bestyrelsen i CIK

Fra DB skal der først og fremmest lyde respekt og tak til CIK. For jeres modtagelse af Ahmed og det arbejde i har ydet. For jeres opbakning, til at han tog ned til BK Thor N, hvor rammerne og miljøet, har det der skal til for at blive elitebryder.
 
Det er første gang en udefra kommende collegebryder, skifter til BK Thor N, ud af mere end en håndfuld, som har søgt større udfordringer med deres brydning i klubben.

Der er stor tradition for at brydere kan deltage i træningen i en hvilken som helst klub udover ens egen og i BK Thor N og BK Thrott, er der mulighed for at træne fast uden at skifte klub.
Så det har aldrig været et tema at Ahmed skulle skifte, men stor tak til BK Thor N, for at tilbyde medlemskab i nøden og i brydesportens interesse.

Ahmed, gav med det samme fuld valuta til sin nye klub. Han viste fantastisk brydning og vandt guld ved Bjørne Cup 2012.

”Fortsat god vind med brydekarrieren, Ahmed, du kan nå langt og glem aldrig hvor det begyndte!”

Palle Nielsen
Formand DBaf Palle Nielsen - 01.10.2012