Tobias Fonnesbek til tops i det svenske Grand Prix

Ved det svenske grand prix stævne Ores Elitsamling, som blev afholdt lørdag d. 27. oktober 2012, blev Danmark repræsenteret af bryderne Tobias Fonnesbek i 66 kg, Frederik Ekstrøm i 74 kg og Christian Roed i 84 kg.

Her leverede Tobias Fonnesbek en solid præstation ved at vinde den stærke 66 kg klasse uden at give et eneste point væk på sin vej til førstepladsen. Tobias lagde flot ud med en kamp mod svenske Tobias Ziegler, som Tobias Fonnesbek vandt i to perioder med 6-0 og 4-0. I semifinalen ventede Danielo De Feola, som blev afgjort med Tobias’ flot udførte fald i 2. periode. I finalen kunne Sebastian Brandstrøm heller ikke hamle op mod Tobias, som kunne gå derfra som sejrsherre og vinder af det svenske grand prix med cifrene 2-0 og 1-0.

Om den nybagte sejr udtaler Tobias:
Det var rigtig dejligt at komme i gang igen. Efter en lang periode med rigtig meget styrketræning følte jeg mig lidt tung, men samtidig utrolig stabil, særligt i stående. Det giver masser af selvtillid til at bygge en bedre form op i den kommende tid”

Tobias Fonnesbek var dog den eneste, som kunne gå sejrrigt fra stævnet. Frederik Ekstrøm vandt første kamp mod Tommy Lundell, men en tvivlsom dommerpræstation gjorde, at Frederik i bronzekampen ikke sikrede sig bronzemedaljen. Christian Roed tabte desværre til Viktor Karlsson.

Nærmere detaljer omkring stævnets resultater kan ses
her

Amir Lavasani


af Else Kilgod - 28.10.2012