Stjernebesat Thor Masters slår alle højder

Stjernebesat - "Thor-Masters 2012" slår alle højder.

Når Brydeklubben Thor lørdag, den 28. januar 2012 er værter for den 9. udgave af den internationale brydeturnering "Thor-Masters" i Nykøbing F. Hallen, så slår den alle tidligere højder, især når man kigger på deltagerfeltet.

Godt en uge før stævnestart er der tilmeldinger fra hele 11 nationer, heriblandt flere af de helt store brydenationer som Rusland, Hviderusland og Polen. Derudover deltager der brydere fra Tyskland, Sverige, Norge, USA, Frankrig, Nigeria, Holland samt Danmark.

Især Rusland stiller med et nærmest frygtindgydende hold, heriblandt den forsvarende verdensmester i Mark O. Madsens vægtklasse 74 kg - Roman Vlasov. Så det store lokale brydenavn kan vente meget stærk modstand ved turneringen på hjemmebanen i Nykøbing F. Hallen.

Rusland stiller med 3 nuværende og tidligere olympiske mestre, og på vedlagte meritliste understreges det hvor dygtige brydere, der kommer til brydernes by i Danmark som jo er Nykøbing Falster.

www.bkthor.dk kan den foreløbige deltagerliste ses.

Der er indledende runder fra kl. 09:45 og det store brydebrag slutter af med et brag af 7 finalekampe, og hvor værterne fra BK Thor selvfølgelig håber på Tthor-deltagelse i en af finalerne.

Finalerne finder sted kl. 16:00 og traditionen tro med masser af dramatik, flotte kampe, højt musik og lysshow samt søde dansepiger.


Mark O. Madsen

Meritliste

Thor Masters 2012 plakat 

Vi vender tilbage søndag med sidste nyt om årets brydebrag i Danmark.

Med sportslig hilsen
Søren Hyllegaard Pedersen
Formand - BK Thor
tlf. 20933108


af Else Kilgod - 19.01.2012