Seniorlandstræner udnævnt frem til OL 2012

Szymon Kogut udnævnt til seniorlandstræner frem til OL 2012

På sensommerseminaret i Fredericia blev Szymon Kogut, af eliteudvalget, udnævnt til landstræner for seniorlandsholdet frem til OL i 2012. Beslutningen blev modtaget med store klapsalver.Zymon Kogut, har som bekendt, været assisterende landstræner under Ryszard Swierad, som afgik ved døden for kort tid siden. Efter denne sørgelige begivenhed, blev det besluttet, at Szymon Kogut skulle fungere som midlertidig seniorlandstræner frem til VM i Istanbul.

Som Frank L. udtaler, så handler beslutningen om, at fortsætte med en træner, som kan videreføre det, som Ryszard Swierad stod for.

Stillingen som seniorlandstræner er sammensat således, at Szymon stadig kan fortsætte sin trænergerning i AK Heros i Frederiksværk.

 Amir Lavasani


af Else Kilgod - 04.09.2011