Brydelejr og flæskesteg i KIF

Brydelejr og flæskesteg!

Kif brydning i Kolding afholdte i weekenden brydelejr. Ca. 50 brydere og ledere var mødt op til Kifs brydelejr 2011 ved Naturstuen, ved Sdr. Stenderup. Der blev budt på brydetræning under åben himmel. Løbetræning og leg på tværs af brydeklubber og alderstrin, drenge og piger, nybegynder som øvede. Hertil flæskesteg og pandekager tilberedt over bål.

Det var endnu en gang naturstuen der lagde faciliteter til brydelejren. Området er helt i top med schelter og bålplads, stort udenoms areal, og adgang til Lillebælt, og skoven. Brydelejren startede fredag med at komme på plads og få hilst på hinanden, efter aftensmaden blev lejrens program forelagt bryderne, herefter var der socialt mørkeløb i skoven, hvor de store brydere var ansvarlige for de små, rygter vil vide at der er set skovtrolde, indianere og julemænd m.m. på ruten.Lørdagen startede med morgenløb, henholdsvis 3 og 5,5 km ruter, morgenmaden blev indtaget i solskin ved de store udedørs bænke og borde. Herefter havde alle bryderne 3 stationer de skulle igennem, atletik banen med interval træning og løbeteknik, outdoor crossfit med bryderelateret styrketræning. På den store brydemåtte var der selvfølgelige brydetræning, brydetræning og atter brydetræning. Sidst på dagen blev der for de store brydere kørt et ekstra trænings pas med fuld knald på crossfit træningen, inden turen gik til Lillebælt og en herlig dukkert i det klare vand. Aftensmaden var bålstegt flæskesteg og til dessert pandekager, der også blev til over bålet.

Søndag startede vi igen op med løbetræning. Og efter morgenmaden var der brydetræning og kampe for den mellemste og mindste, samt lidt boldlege og tovtrækning. For de store 14-17 årige blev der lagt ud med outdoor crossfit træning til max gentagelser, og herefter masser af teknik træning på brydemåtten, hvor både arme, ben og hjerne måtte i brug.Alle stoppede til frokost, hvor der igen var stor afsætning på æbleflæsken, både ved de store og små. Samt den af forældrene medbagte kage, faldt i børnenes smag.   Drengene og pigerne kunne som afslutning igen i år, komme med ris og ros, så Kif brydning kan planlægge næste års brydelejr. Det var trætte og brugte brydere der tog hjem, alle dog med rygsækken fyldt med oplevelser. Slutteligt en stor tak til de frivillige forældre og den store opbakning fra Nr. Åby brydeklub der mødte talstærkt op.

Kif bestyrelsen.


af Else Kilgod - 04.09.2011