Aarhus Open bliver FILA stævne

Aarhus Open har igen vokseværk, og er således nu med på det internationale brydeforbunds FILA´s kalender. Det betyder, at der fremover er større mulighed for at tiltrække endnu flere udenlandske deltagere til det århusianske brydestævne og den internationale træningssamling i vinterferien. Sidste år deltog brydere fra Norge, Sverige, Holland, Tyskland, Polen, Ukraine og Danmark.

Stævneleder for Aarhus Open, Esben Fonnesbek udtaler:
”I Thrott er vi ret ambitiøse med Aarhus Open – vi vil lave en ungdomsturnering i absolut topklasse både hvad angår kvaliteten af de deltagende brydere, men også det arrangementsmæssige. Således prøver vi hvert år, at finde på nye tiltag, og næste år er en af dem altså optagelsen i FILA kalenderen, som vi håber inden for nogle år vil give rigtigt mange stærke deltagere”

Det er kun ungdom og junior, der er med på Fila kalenderen, men puslinge, drenge og piger kan naturligvis deltage, som de plejer.

I 2012 er det 11. gang Brydeklubben Thrott er værter ved turneringen. 2012 er også året, hvor Thrott er værter ved de Nordiske Mesterskaber for ungdom, junior, piger og senior, den 12.-13. maj.

Alt info om Aarhus Open kan læses i invitationen, der er tilgængelig på
www.aarhusopen.dk


af Else Kilgod - 27.09.2011