Tobias og Ahmed i action ved JVM i Bukarest 2011

Ahmed Iskandaranis møde i 74 kg. med Josh Castallano fra USA endte med nederlag 0-1, 0-1, begge point scoret i stående af Amerikaneren. Ahmed var den initiativtagende i kampen, men desværre kom der ingen point ud af det, og da USA senere tabte, havde Ahmed ikke mulighed for at blive samlet op til rep.kampe og Ahmed var dermed ude.

Tobias Fonnesbek mødte Matias fra GRE i sin første kamp og vandt overbevisende 4-1, 3-0. efter et flot krydstag i første periode og ved bl.a. at stoppe en rulning i anden periode.

Anden kamp for Tobias var mod Manulat Moldova. Efter at have vundet første periode på en rulning, scorede modstanderen et point fra stående og rullede Tobias i parterre, 3. og afgørende periode blev en tæt affære, hvor det ved 0-0 blev Moldoveren der skulle vælge om han ville være øverst eller nederst. Han valgte øverst og rullede Tobias med 10 sekunder igen, mens det ellers så ud til, at forsvaret ville holde kampen ud. Kampen ender 1-0, 0-2, 0-2. Moldoveren skulle nu vinde over både Polen og Iran for at Tobias igen kunne indtræde i turneringen, men da han tabte var Tobias hermed også ude.