Sportspris til Klostermann samt Viking Camp

BK Vikings 5 dages camp 2011

Bk Viking har i år afholdt en utraditionel camp, med vores venskabsklub Orlik fra Polen, den startede i Danmark og sluttede i Polen.. Samarbejdet startede sidste år hvor vi var i Polen og holde camp på Orliks hjemmebane, i år var det så deres tur til at besøge os.Campen startede d. 5-5-2011 hvor vi hentede dem i Malmø, og indlogerede dem i Frederikssund. De første to dage gik med at træne og være sammen socialt. Så var det tid til at afholde CWC og der deltog Orlik med 22 brydere og vi deltog selv sammen med Dan, Cik og Hermod Kbh. som team CWC. Mandag var Polakkerne så på sightseeing i København (Tivoli) det havde alle de unge mennesker set frem til, om aftenen havde vi  grill party hvor vi sagde pænt farvel og på gensyn. Gensynet kom hurtigt efter, Orlik havde inviteret os allerede d. 26-5-2011 hvor vi skulle deltage i en forlængelse af den forgangne camp samt i deres afslutnings stævne. Bk Viking deltog med 6 brydere og Cik deltog med 1 bryder, og man må sige at der blev høstet en del medaljer (6 guld og 1 sølv).Guld til: Benjamin Ziegler, Anton Buur, Louis Buur, Kewin Nissen, Carl Olsen og Alexander Olsen

Sølv til: Jacub Pyzara

Jesper Klostermann har modtaget Sportspris i Frederikssund se
her

Med venlig hilsen
Dennis Nissen


af Else Kilgod - 31.05.2011