NM holdets ungdom og juniorbrydere ankommet til Tallinn

NM holdets ungdoms- og juniorbrydere ankommet til Tallinn, Estland.

Kl. 9.40 i dag lettede flyet fra Kastrup Lufthavn med 10 ungdoms- og juniorbrydere og tilhørende ledere. Der var gruppe check ind og Danmarks Brydeforbund, havde fået sin helt egen skærm og skranke, så det gik let og smertefrit.
Efter en rolig flyvetur og en ganske kort transport til Kalevi Spordihall, hvor stævnet skal afvikles var det tid til at vente. En disciplin, der beherskes ganske godt i brydning og efter et par timer, kunne de trætte brydere endelig blive vejet ind. Som på et trylleslag, kom der liv i drengene, som – trods tørst og sult – sørgede for, at få fyldt depoterne op i roligt tempo. Efter en lille gåtur til det meget flotte ”Hotel Radisson”, hvor aftensmaden ventede, var der endelig overskud til at gå ud og kigge lidt på byen, som umiddelbart virker hyggelig og stor. Fra hotellets 18. etage er der en glimrende udsigt og vil man i fitnesscenter, kan det lade sig gøre på 26. etage.

Alle nationer bor på hotellet, så der er rig mulighed for at mødes på tværs af landene og skabe eller vedligeholde venskaber og samarbejdsrelationer. Det er dog primært trænere og ledere, der benytter sig af dette – de unge brydere er optaget af, at blive mentalt klar til morgendagens udfordringer og gøre sig de nødvendige forberedelser.

Der er selvfølgelig blandt lederne og trænerne, gang i en lille konkurrence om, hvor mange medaljer Danmark kan vinde i morgen. Der er ni danske brydere i kamp og det er følgende:

Ungdom: Kasper Nielsen 54 kg, Johan Jakobsen 69 kg, Rajbek Bisultanov 69 kg.
Junior: Martin Lorenzen 55 kg, Tobias Fonnesbek 60 kg, Emil Birkshøj 60 kg, Bo Bonde 66 kg, Ahmed Iskandarani 74 kg, Christian Roed 84 kg. Ronni Volters er skadet.

Der vil løbende blive sendt informationer og video fra morgendagens stævne på sms, Facebook,
www.brydning.provector.dk og www.brydning.dk
Er du ikke på sms-listen, så send en sms til Palle Nielsen på 43 23 24 80

Stævnets hjemmeside
www.maadlusliit.ee
Link til junior kamplister http://tartumaadlus.planet.ee/Nordic_Championships_men_junior_2011.pdf
Link til ungdom kampliste http://tartumaadlus.planet.ee/Nordic_Championships_men_cadet_2011.pdf

Louisa McKennell


af Else Kilgod - 13.05.2011