Flot punktum for BK Thors sæson

Brydeklubben Thor sluttede søndag klubsæsonen af med deltagelse i den traditionsrige Klaus Prieser Turnier i den tyske by Achim syd for Bremen.

Thorbryderne satte et flot punktum på sæsonen, da det blev til 5 guld, 1 sølv og 1 bronzemedalje ved det tyske stævne. Udover den flotte medaljehøst blev det også til en flot 2. plads i holdkonkurrencen. Thorbryderne blev kun overgået af den tyske klub Lüneburg, der vandt holdkonkurrencen foran BK Thor.

Følgende Thorbrydere hentede medaljer i Achim.

GULD:
Christian Christensen
Patrick Hyllegaard Pedersen
Chris Olsen
Daniel Lützen
Morten Hansen

SØLV:
Marcel Hein

BRONZE:
Jesper Ras.

God præstation af BK Thors Bo Sværke Bonde i Frankfurt Oder.

Brydeklubben Thors stærke juniorbryder Bo Sværke Bonde leverede lørdag en ganske god præstation ved den store internationale juniorturnering Brandenburger Cup i Frankfurt Oder, der havde brydere fra 14 nationer til start.

Thorbryderen der var til start for det danske juniorlandshold vandt de to første kampe over brydere fra Polen og Tjekkiet inden det blev til et kvartfinalenederlag til en polsk bryder. Den polske bryder nåede finalen, hvorfor thorbryderen var med i turneringen igen. Her ventede en fransk bryder i en kamp om bronzemedalje.

Det blev her den franske bryder der vandt og Thorbryderens deltagelse sluttede hermed. Men en særdeles godkendt indsats af thorbryderen. De øvrige danske brydere endte også udenfor medaljerækken.

Mark O. Madsen blev kåret som årets Seniorbryder 2010 i Danmark.

Brydeklubben Thors store profil Mark O. Madsen hentede lørdag lidt mere hæder til rækken, da han blev kåret som årets Seniorbryder i Danmark.

Det skete ved Danmarks Brydeforbunds årsmøde i Odense, og selvom thorbryderen har været hårdt ramt af skader i denne sæson, så stod han i denne her sæson for det bedste danske bryderesultat da han blev nordisk mester i august sidste år på hjemmebanen i Nykøbing Falster.

Der var også hæder til sportscollegebryderen Fredrik Bjerrehus, der stillede op for Herning, da han blev kåret til årets juniorbryder i Danmark.

Med sportslig hilsen
Søren Hyllegaard Pedersen
Formand - BK Thor
tlf. 20933108


af Else Kilgod - 29.05.2011