Resultater fra EM Søndag

Anden dagen ved EM i Dortmund bød heller ikke på stor succes til dansk brydning. Her var Andy Nielsen i aktion i 74 kg. Andy tabte desværre i første runde til Petr Novak fra Tjekkiet. Novak tabte desværre i 2. runde, hvilket betød, at Andy røg ud af EM.

Af overraskelser i vægtklassen kan nævnes en af Armeniens store brydere Julfalakyans nederlag til Bacsi fra Ungarn. Bacsi gik hele vejen til finalen, men taber dog finalen til Huseynov fra Azerbaijan.

Her er topplaceringerne i 74 kg:

1. Rafig Huseynov fra Azerbaijan
2. Peter Bacsi fra Ungarn
3. Arsen Julfalakyan fra Armenien og Roman Vlasov fra Rusland

Kampen om den samlede holdplacering blev ret tæt, men endte dog med sejr til Rusland med 44 point, efterfulgt af Azerbaijan og Armenien med hhv. 42 og 41 point. Norge blev, måske lidt overraskende, den bedst placerede skandinaviske nation med 9 point.

MVH
Amir Lavasani


af Else Kilgod - 04.04.2011