Formandsskifte i BK Thor

Brydeklubben Thor fik tirsdag aften ny formand, da nykøbingbryderne afholdt klubbens ordinære generalforsamling i klubhuset på Industrivej 8 i Nykøbing Falster.

Ny formand i BK Thor er Søren Hyllegaard Pedersen, der overtager posten efter Morten Ahlefeldt Hansen, der har siddet som formand siden 2005. Dengang overtog Morten Ahlefeldt Hansen formandsposten fra netop Søren Hyllegaard Pedersen, der sad som formand i BK Thor fra 2001 til 2005.

Dermed slutter en foreløbig lang epoke for Morten Ahlefeldt Hansens virke i BK Thors bestyrelse. Efter at have siddet i bestyrelsen for BK Thor i godt 20 år siden 1988, kun afbrudt af 3 år hvor han var ansat i Danmarks Brydeforbund som konsulent, og hvoraf de 13 år har været som formand, så er tiden kommet til et "sabbatår".

Det er dog en erfaren Thor-mand der overtager posten. Søren Hyllegaard Pedersen har i de sidste mange år siddet som næstformand i BK Thor, og har altså også tidligere været formand for BK Thor.

Der var genvalg til bestyrelsen til Henning Jensen og Heidi Hovmand-Futtrup for en 2 årige periode.

Kim Møller er ny mand i bestyrelsen, og han blev valgt for en 2 årige periode. Birgit Holse og Henrik Schwartz er også nye folk i bestyrelsen. De blev begge valgt for en 1 årig periode.

Marianne Larsen og Allan Gjessøe blev valgt som suppleanter.

Udover at BK Thors formand stoppede, så var det også et farvel til bestyrelsesmedlem Benjamin Andersen, der drager til Ålborg for at studere.

Selvom formandsvalget havde stor fokus, så kunne BK Thors nu afgående formand på vegne af bestyrelsen se tilbage på endnu et godt sportsligt år for BK Thor.

I beretningen kunne det konstateres at selvom den traditionsrige brydeklub i Nykøbing Falster, der i november 2010 rundede en flot milepæl 100 år, så er det bestemt ikke alderen der trykker Nykøbingklubben.

Den nuværende sæson der er tæt på at slutte har budt på et stabilt sportsligt år, og selvom det "blot" for 2. gang siden 2004 ikke er lykkedes at hente en EM eller VM medalje, så er det alligevel blevet til 2 nordiske mesterskaber, 8 individuelle danske mesterskaber samt et holdmesterskab for juniorhold.

For 16. år i træk kan BK Thor trække sig tilbage som sammenlagt mest vindende klub ved de danske mesterskaber, hvilket må siges at være stabilt!

Udover et godt sportsligt år kunne BK Thor også glæde sig over et vellykket jubilæumsår i 2010, som blandt andet blev markeret med flere store sportslige arrangementer, heriblandt de nordiske seniormesterskaber i august 2010, og ikke mindst den store jubilæumsdag, som blev fejret den 6. november i 2010.

Økonomisk bød årsregnskabet på et mindre driftsunderskud på godt 11000 kr. For Nykøbingbryderne gælder det nu sæsonens sidste stævner inden der afsluttes med den store årlige sommerfest i juni måned.


På billedet ses fra venstre BK Thors afgåede formand Morten A. Hansen, og BK Thors nye formand Søren Hyllegaard Pedersen i klubhuset på Industrivej i Nykøbing F

Med sportslig hilsen
Morten Ahlefeldt Hansen / Søren Hyllegaard Pedersen - Formand BK Thor - tlf. 20933108

 


af Else Kilgod - 26.04.2011